U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

gRATIS
DAKINSPECTIE

Bekijk of er een dakdekker bij u in de buurt is!

  1

  stap 1

  2

  stap 2

  3

  stap 3

  4

  stap 4

  Ja! Wij hebben een dakdekker in de buurt! Wilt u een offerte aanvragen?

  Hoe bent u te bereiken?

  Meer informatie aanvragen?

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service

  Gratis dakinspectie nodig? Dan bent u bij Dakdienst Nederland aan het juiste adres. Zeg eens eerlijk. Durft u zelf met een ladder het dak op voor een inspectie dak? Veel mensen blijven liever met beide benen op de grond. Dit kan te maken hebben met hoogtevrees. Maar veel mensen hebben eigenlijk ook geen idee waar ze precies op moet letten tijdens een dakinspectie. Het is in dat geval beter om een professional in te schakelen. 

  Bij Dakdienst Nederland B.V. hebben we geen last van hoogtevrees. Bovendien weten we precies hoe kleine of grote beschadigingen eruit zien en waar lekkageproblemen vandaan kunnen komen. Zo kunnen wij bij een gratis dakinspectie het beste adviseren wat voor dakreparatie er eventueel nodig is. Dus denkt u dat er iets mis is met uw dak? Of wilt u gebreken aan uw dak juist voorkomen? Neem dan contact met ons op voor een gratis dakinspectie. 

  WAAROM EEN DAKINSPECTIE UIT LATEN VOEREN?

  Dakproblemen komen in Nederland helaas veelvuldig voor en zorgen doorgaans voor veel overlast. Gelukkig kunt u de kans op problemen met het dak zelf aanzienlijk verkleinen. Hoe? Door het regelmatig uit laten voeren van een onafhankelijke dakinspectie. Zo kunnen eventuele gebreken tijdig opgespoord en verholpen worden. Laat daarom een expert uw dak inspecteren en voorkom dat kleine gebreken grote dakproblemen worden. 

  De kosten dakinspectie? Die zijn er bij ons niet. Wij bieden u een gratis dakinspectie aan als service. Tijdig een gratis dakinspectie laten uitvoeren, kan lekkage met bijkomende schade voorkomen. Tevens kunt u met een tijdige dakinspectie kosten besparen op dakreparatie . Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden we u een gratis dakinspectie ter waarde van 55 euro aan. Vul het formulier in of bel ons op 085 303 61 30 voor uw dak inspectie.

  VRAAG EEN DAKINSPECTIE AAN

   WAT CONTROLEREN WIJ?

   Een dak bestaat uit verschillende onderdelen. Problemen aan het dak kunnen dan ook diverse oorzaken hebben. Wij controleren bij een dakinspectie daarom al deze verschillende onderdelen. Zo kunnen we de huidige staat van uw dak goed in kaart brengen. U moet hierbij denken aan de volgende onderdelen:

   • Dakpannen en dakleer (plat dak)
   • Nokvorsten en kantpannen
   • Dakgoten
   • Schoorsteen
   • Houtwerk/zinkwerk

   Na afloop van de dakinspectie, bespreken we met u hoe de staat van uw dak is en welke reparaties er eventueel nodig zijn. Uiteraard krijgt u een geheel vrijblijvend offerterapport voor de uit te voeren werkzaamheden zoals een eventuele dakreparatie.

   Of whatsapp ons op

   06-57675324

   GRATIS DAKINSPECTIE AANVRAGEN

   Een dakinspectie heeft dus een preventieve werking. Wanneer u uw dak door een expert laat inspecteren, verkleint u de kans op onverwachte grote problemen. Maar u kunt ook een dakinspectie lekkage laten uitvoeren. Deze inspectie is gericht op het achterhalen van de oorzaak van een bestaand probleem. Heeft u onlangs natte vlekken in het plafond ontdekt? Of stroomt het water letterlijk uw woning binnen na een hevige regenbui? Dan wilt u uiteraard weten waar het probleem vandaan komt. 

   Kampt u met een lekkend dak en wilt u daarom snel een vakkundige dakinspectie laten uitvoeren? Of wilt u een inspectie laten uitvoeren ter preventie van dakproblemen? Neem dan contact met ons op voor een gratis offerte. Wellicht is uw dak aan renovatie toe of moet er alleen een daklekkage verholpen worden. Binnen no-time weet u bij ons waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten achteraf.

   R

   Meer van 40 jaar ervaring

   R

   21 filialen door heel Nederland

   R

   Gecertificeerde dakdekkers

   R

   24/7 service