U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Dakdekkersbedrijf

Een dakdekkersbedrijf in uw regio nodig? DAKdienst Nederland heeft ruim 21 vestigingen verspreid over het land. We hebben binnen onze vestigingen enkel gecertificeerde dakwerkers in dienst. Onze dakwerkers komen graag bij u langs voor een dak renovatie of bij een daklekkage. Heeft u een dakdekkersbedrijf nodig? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan op onze website. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte op basis van uw aanvraag.

Spoed reparatie? Wij zijn er binnen 24 uur

Soms heeft u met spoed een dakdekkersbedrijf nodig. Bijvoorbeeld bij een lekkend dak of als u stormschade heeft. Het is dan fijn als u niet uren bezig bent om een dakdekker te pakken te krijgen. Bij DAKdienst Nederland zorgen we ervoor dat we hebben 24 uur ter plaatsen zijn om uw dak te inspecteren en repareren.

Gratis dakinspectie door een dakdekkersbedrijf

Het is lastig om vooraf de schade aan uw dak in te schatten zonder het dak gezien te hebben. Bij DAKdienst Nederland komen we daarom altijd bij u langs voor een gratis dakinspectie. We rekenen bij onze klusjes en offertes zelfs geen voorrijkosten. We komen enkel langs om de staat van uw dak te controleren en een vrijblijvende offerte uit te schrijven.

10 jaar garantie op ons werk

Doordat we enkel gecertificeerde dakdekkers binnen ons bedrijf hebben weten we dat we kwaliteit leveren. Als dakdekkersbedrijf geven we daarom standaard 10 jaar garantie op ons werk. U krijgt bij ons altijd een fotorapport om aan te tonen dat de lekkage opnieuw op dezelfde plek zit. Als dit binnen 10 jaar gebeurt krijgt u de reparatie op onze kosten. Dit is de garantie van een vakman!

Dakrenovatie nodig? Schakel ons dakdekkersbedrijf in!

Heeft u regelmatig lekkages aan uw dak? Een dak renovatie kan u een hoop ellende in de toekomst besparen. Ons dakdekkersbedrijf kan u helpen met een dakrenovatie. Wilt u weten wat een dakrenovatie ongeveer kost? Vraag via onze website vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte voor een renovatie aan uw dak.

Dakdekkersbedrijf met 40 jaar werkervaring

Dakdekker nodig met garantie op werkzaamheden. DAKdienst Nederland levert 10 jaar garantie op werkzaamheden. Die garantie kunnen wij geven, omdat wij uitsluitend vakmensen in dienst nemen met de juiste opleiding en certificering. Dakdekkersbedrijf DAKdienst Nederland heeft landelijke dekking en kan snel terug plaatsen zijn met een gratis dakinspectie.

Waarom Dakdienst Nederland B.V.?

 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerde dakdekkers
 • 24/7 service
 • Erkend leerbedrijf

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

  *

  *

  *

  *


  *