U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

DAKREPARATIE

 

 

Bekijk of er een dakdekker bij u in de buurt is!

  1

  stap 1

  2

  stap 2

  3

  stap 3

  4

  stap 4

  Ja! Wij hebben een dakdekker in de buurt! Wilt u een offerte aanvragen?

  Hoe bent u te bereiken?

  Meer informatie aanvragen?

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service

  DAKREPARATIE UITBESTEDEN AAN DAKDIENST NEDERLAND

  Een dakreparatie is geen klus waar u op zit te wachten. Helaas komt een daklekkage nooit goed uit. Toch is het belangrijk om een dak reparatie zo snel mogelijk uit te laten voeren. Als u langer blijft wachten is de schade niet te overzien. Via DAKdienst Nederland kan u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen om een dak te laten repareren. Binnen 24 uur ontvangt u op basis van onze gratis dakinspectie een vrijblijvende offerte voor de dakreparatie.

  DAKREPARATIE UITVOEREN DOOR DAKDIENST NEDERLAND

  Daklekkage repareren? DAKDienst Nederland heeft 21 vestigingen verspreid over Nederland met gecertificeerde dakwerkers. Wij kunnen daardoor altijd iemand bij u langs sturen om de dakreparatie uit te voeren om een daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Als u door ons een dak reparatie laat uitvoeren krijgt u hier gratis 10 jaar garantie inclusief fotoreportage bij cadeau. Handig als uw dak op hetzelfde punt over een paar jaar weer kapot is.

  Of whatsapp ons op

  06-57675324

  DAK LATEN REPAREREN ZONDER VOORRIJKOSTEN

  Een dakreparatie door bijvoorbeeld een daklekkage is vaak al duur genoeg en dan rekenen de meeste dakwerkers ook nog voorrijkosten. Doordat we meerdere vestigingen verspreid over Nederland hebben kunnen we zonder voorrijkosten langskomen. Wij bieden daarom een gratis dakinspectie aan. Dit is één van de vele voordelen bij een dakreparatie door DAKdienst Nederland.

  PLAT DAK LATEN REPAREREN

  Een plat dak laten repareren is lastiger, dan een pannendak. Een bitumendak is een specialiteit waar u een gecertificeerde dakwerker voor nodig heeft. Als bitumen niet goed gerepareerd wordt blijft u een daklekkage houden. Vaak is de oorzaak van de daklekkage achterstallig onderhoud aan het dak of oud dakleer. Onze dakwerkers kunnen het dakleer vervangen en uw dak is weer als nieuw.

  DAKREPARATIE BIJ EEN PANNENDAK

  Daklekkage repareren met een pannendak? Natuurlijk kan u dan ook bij DAKdienst Nederland terecht. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gratis dakinspectie. Dit doen we vaak dezelfde dag nog, zodat we binnen 24 uur een vrijblijvende offerte kunnen uitbrengen. Bij een akkoord op de offerte kan u direct uw dak laten repareren.

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service

  BITUMEN DAK LATEN REPAREREN

  Wilt u een bitumen dak laten repareren? Vraag vandaag nog een offerte aan via onze website. Binnen 24 uur krijgt u bij ons duidelijkheid over de kosten voor een dakreparatie bij een bitumen dak. U weet zo precies wat het gaat kosten om de lekkage te verhelpen. Onze offertes zijn altijd geheel vrijblijvend. Wacht vooral niet langer bij een lekkend dag en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  DAKREPARATIE MET SPOED

  Een dakreparatie met spoed kan snel uitgevoerd worden bij DAKdienst Nederland. Wij hebben een landelijke dekking van echte vakspecialisten met jarenlange ervaring. Al onze dakdekkers zijn vakbekwaam door de juiste opleiding. Dat is ook de reden, waarom DAKdienst 10 jaar garantie kunnen geven op onze werkzaamheden. Dakreparatie met spoed kunt u gerust overlaten aan DAKdienst Nederland.