U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Lekkend dak

Een lekkend dak is het vervelendste wat er is bij een woning. Door het dak heen komt het water bij een flinke regenbui naar binnen. De schade van binnen is enorm en er is meestal ook waterschade bij uw schilderwerk. Het is niet meer dan logisch dat u een lekkend dak zo snel mogelijk wilt oplossen. Gelukkig kan u hiervoor DAKdienst Nederland bellen. Wij komen direct bij u langs voor een gratis dakinspectie. Op basis hiervan brengen we binnen 24 uur een vrijblijvende offerte uit om uw dak te repareren. Aarzel vooral niet en bel DAKdienst Nederland voor een inspectie.

Lekkend dak opsporen met een inspectie

Bij DAKdienst Nederland ontvangt u geen vage berekeningen of offertes. We komen altijd eerst vrijblijvend langs voor een gratis dakinspectie. Alleen door een inspectie uit te voeren hebben we een idee wat de oorzaak van de lekkage is. Op basis van de oorzaak kunnen we een offerte uitbrengen. We weten precies welke maatregelen er nodig zijn om de lekkage te verhelpen. Alleen door een inspectie uit te voeren kunnen we een definitieve prijsopgave uitbrengen. Onze prijsopgave is uiteraard geheel vrijblijvend en u kan zelf besluiten wat u doet.

Lekkend dak laten repareren

Een lekkend dak laten repareren kan u het beste laten doen door gecertificeerde dakwerkers. Ga vooral niet zelf het dak op om de lekkage te verhelpen. Er is een risico dat u niet goed weet hoe u de lekkage moet oplossen en u de lekkage alleen maar erger maakt. Of dat u zelfs van het dak valt. Onze mannen weten precies wat ze moeten doen om een lekkend dak te repareren. Bij DAKdienst Nederland hebben we enkel gecertificeerde dakwerkers in dienst. U krijgt bij een reparatie daarom altijd 10 jaar garantie inclusief een fotoreportage van de reparatie. Mocht het dak later op dezelfde plek nog een keer gaan lekken, dan komen we bij u terug om het dak gratis te repareren.

Lekkend dak repareren zonder voorrijkosten

DAKdienst Nederland is één van de weinige bedrijven waardoor u een lekkend dak zonder voorrijkosten kan laten repareren. U hoeft dus niet bang te zijn dat u al veel geld kwijt bent voor er überhaupt iets aan uw dak gedaan is. Met ruim 21 vestigingen verspreid over Nederland hebben we altijd een gecertificeerd dakwerker bij u in de buurt. Hierdoor is het voor ons niet nodig om voorrijkosten te rekenen.

Lekkend dak laten renoveren

Blijkt uit de inspectie dat achterstallig onderhoud de oorzaak van uw lekkage is? U kan altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een dak renovatie. U repareert hiermee niet alleen een lekkend dak, maar u voorkomt ook lekkages in de toekomst. Vraag via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom Dakdienst Nederland B.V.?

 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerde dakdekkers
 • 24/7 service
 • Erkend leerbedrijf

Lekkend dak verhelpen?

Daklekkage verhelpen met spoed? DAKdienst Nederland heeft een landelijke dekking en kan om die reden snel ter plaatsen zijn voor een gratis dakinspectie. Onze ervaren vakmensen onderzoeken wat er moet gebeuren en komt met een complete offerte. U zult bij ons nooit voor verborgen kosten komen te staan. Daklekkage verhelpen? Bij ons bent u aan het goede adres.

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

  *

  *

  *

  *


  *