U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

LEKKEND dak

 

 

Bekijk of er een dakdekker bij u in de buurt is!

  1

  stap 1

  2

  stap 2

  3

  stap 3

  4

  stap 4

  Ja! Wij hebben een dakdekker in de buurt! Wilt u een offerte aanvragen?

  Hoe bent u te bereiken?

  Meer informatie aanvragen?

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service

  LEKKEND DAK

  Een lekkend dak is het vervelendste wat er is bij een woning. Een daklekkage zorgt namelijk vaak voor heel wat overlast. Bij een flinke regenbui komt het regenwater bijvoorbeeld zo naar binnen. De schade die hierdoor binnen ontstaat, is vaak enorm. Zo ontstaat er door een lekkage bijvoorbeeld meestal waterschade aan uw schilderwerk. De gevolgen van een lekkend dak zijn dus erg vervelend. Het is daarom niet meer dan logisch dat u een lekkend dak zo snel mogelijk wilt oplossen. 

  Gelukkig kunt u hiervoor DAKdienst Nederland bellen. Wij komen direct bij u langs voor een gratis dakinspectie. Op basis hiervan brengen we binnen 24 uur een vrijblijvende offerte uit. Dankzij de dakinspectie met bijbehorende offerte weet u precies waar u aan toe bent. Dus kampt u met een lekkend dak? Aarzel dan vooral niet en bel DAKdienst Nederland voor een gratis inspectie.

  LEKKEND DAK OPSPOREN MET EEN INSPECTIE

  Bij DAKdienst Nederland ontvangt u geen vage berekeningen of offertes. Wij baseren onze berekeningen op uw specifieke situatie. We komen daarom altijd eerst vrijblijvend langs voor een gratis dakinspectie. Alleen door het uitvoeren van een inspectie, kunnen we de oorzaak van de lekkage achterhalen. Op basis van de gevonden oorzaak kunnen we vervolgens een passende offerte uitbrengen. 

  Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke maatregelen er nodig zijn om de lekkage te verhelpen. Uiteraard hangen deze maatregelen samen met de oorzaak van het probleem. Een dakinspectie is dus van belang. Alleen door een inspectie uit te voeren, kunnen we namelijk een definitieve prijsopgave uitbrengen. Onze prijsopgave is uiteraard geheel vrijblijvend en u kunt zelf besluiten wat u ermee doet.

  Of whatsapp ons op

  06-57675324

  LEKKEND DAK LATEN REPAREREN

  Een lekkend dak laten repareren kunt u het beste laten doen door gecertificeerde dakwerkers. Ga vooral niet zelf het dak op om de lekkage te verhelpen. Er is namelijk een risico dat u niet goed weet hoe u de lekkage moet oplossenzou hierdoor de lekkage alleen maar erger kunnen makenTevens kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan als u geen ervaring heeft met het repareren van daken. Laat het daarom aan de professionals over. Onze mannen weten precies wat ze moeten doen om een lekkend dak te repareren

  Bij DAKdienst Nederland hebben we enkel gecertificeerde dakwerkers in dienst. U krijgt bij een reparatie daarom altijd 10 jaar garantie inclusief een fotoreportage van de reparatie. Mocht het dak later op dezelfde plek nog een keer gaan lekken, dan komen we bij u terug om het dak gratis te repareren. Wij bieden u deze garantie omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden.  

  LEKKEND DAK REPAREREN ZONDER VOORRIJKOSTEN

  DAKdienst Nederland is één van de weinige bedrijven waarbij u een lekkend dak zonder voorrijkosten kunt laten repareren. U hoeft dus niet bang te zijn dat u al veel geld kwijt bent voordat er überhaupt iets aan uw dak gedaan is. Hierdoor komt u bij ons nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan. 

  Met ruim 21 vestigingen verspreid over Nederland hebben we altijd een gecertificeerd dakwerker bij u in de buurt. Hierdoor is het voor ons niet nodig om voorrijkosten te rekenen. Door onze transparantie weet u altijd waar u aan toe bent.

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service

  LEKKEND DAK LATEN RENOVEREN

  Blijkt uit de inspectie van uw dak dat achterstallig onderhoud de oorzaak van uw lekkage is? Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een dak renovatie. Met deze offerte krijgt u een goed overzicht van het totale kostenplaatje. 

  Een dakrenovatie heeft niet alleen een herstellende werking, maar ook een preventieve werking. Door uw dak tijdig te renoveren, voorkomt u namelijk nieuwe lekkages in de nabije toekomst. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw dak? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave.

  LEKKEND DAK VERHELPEN?

  Wilt u met spoed uw daklekkage verhelpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. DAKdienst Nederland heeft een landelijke dekking en kan om die reden snel ter plaatse zijn voor een gratis dakinspectieEen lekkage vraagt immers om een snelle oplossing. 

  Onze ervaren vakmensen onderzoeken wat er moet gebeuren en komen met een complete offerte. Zo heeft u direct een goed beeld van de kosten. U zult bij ons nooit voor verborgen kosten komen te staan. Wij zijn namelijk transparant over onze prijzen. Dus wilt u betaalbaar en snel een lekkend dak laten repareren? Neem dan direct contact met ons op.