U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Bitumen dak

Een bitumen dak lekkage is geen lekkage die u zelf kan repareren. Het is geen kwestie van een nieuwe dakpan neerleggen en uw dak is gerepareerd. In 80% van de situaties ontstaat een lekkage bij bitumen door uitdroging en veroudering van het dakleer. De enige oplossing is in dit soort situaties het bitumen dak renoveren. Hierbij worden de oude delen vervangen voor nieuw dakleer en verhelpt u de lekkage. DAKdienst Nederland heeft al meer dan 40 jaar gecertificeerde dakwerkers in dienst. We helpen u graag bij een plat dak reparatie.

Gratis bitumen dak inspectie

Heeft u een bitumen dak en bent u bang dat er door ouderdom lekkages gaan ontstaan? U kan dit voorkomen met een dakinspectie. DAKdienst Nederland voert gratis en geheel vrijblijvend inspecties uit. Dit doen we zonder voorrijkosten te berekenen. We gaan meteen kijken waar mogelijk zwakke punten zitten. Vervolgens brengen we binnen 24 uur een vrijblijvende offerte uit. Op basis van de offerte kan u besluiten het dak te laten renoveren. Vraag vandaag nog een gratis bitumen dak inspectie aan via onze website.

Bitumen dak renoveren door DAKdienst Nederland

U kan bij een bitumen dak er beter op tijd bij zijn, dan te wachten op een lekkage. Gemiddeld gaat het dakleer 20 tot 40 jaar mee. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van het dakleer en de dakdekker. Bij een lekkage kan de schade enorm in de papieren lopen. Met een dakinspectie weet u direct of een renovatie noodzakelijk is.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

U heeft zelf een nieuwe schuur in de tuin geplaatst en u wilt graag bitumen dakbedekking aanbrengen. Dit is een klus die u het beste aan de specialist kan overlaten. Met 40 jaar ervaring op zak kunnen wij een bitumen dak aanleggen. Hier geven we direct 10 jaar garantie op. U weet zo zeker dat uw dak goed gemonteerd is.

Bitumen dak laten maken

Heeft u een lekkage bij uw bitumen dak? U kan uw bitumen dak laten maken door DAKdienst Nederland. Wij hebben 21 vestigingen verspreid over Nederland en daardoor altijd een specialist bij u in de buurt. Zonder voorrijkosten komen we bij u langs voor een gratis dakinspectie. Op basis hiervan brengen we een vrijblijvende offerte uit en gaan we aan de slag om uw dak te maken. Vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis dakinspectie aan.

Bitumen dak vernieuwen

U wil graag uw bitumen dak vernieuwen en dit is geen klus die u zelf graag uitvoert. Via onze website kan u een offerte op maat aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. U weet zo precies wat de bitumen dak renovatie gaat kosten!

Dakbedekking plat dak

Voor de dakbedekking plat dak is er eigenlijk maar één oplossing de beste en dat is een bitumen dak. Helaas is dit geen klus die u eenvoudig zelf kan uitvoeren. Gelukkig kan u hiervoor de specialisten van DAKdienst Nederland inschakelen. Wij helpen u graag bij een bitumen dak plaatsen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan via onze website voor meer informatie.

Waarom Dakdienst Nederland B.V.?

 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerde dakdekkers
 • 24/7 service
 • Erkend leerbedrijf

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

  *

  *

  *

  *


  *