U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Bitumen dak

 

 

Wij zitten in de buurt! Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op

Meer informatie aanvragen?

R

Meer van 40 jaar ervaring

R

21 filialen door heel Nederland

R

Gecertificeerde dakdekkers

R

24/7 service

BITUMEN DAK

Bitumen dakbedekking is een veelgebruikte en duurzame keuze voor platte daken. Als dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in diverse dakmaterialen, waaronder bitumen, biedt Dakdienst Nederland uitgebreide kennis en expertise op dit gebied. Hier verkennen we de essentiële aspecten van bitumen daken en waarom ze een uitstekende keuze kunnen zijn voor jouw dakbehoeften.

Wat is bitumen?

Bitumen, afgeleid van ruwe aardolie, is een veelgebruikt materiaal in de bouw en wordt vaak toegepast als dakbedekking. Het staat bekend om zijn waterdichtmakende eigenschappen en is met name geschikt voor platte daken. Bitumen dakbedekking kan in verschillende vormen worden toegepast, waaronder rollen, platen en shingles.

Of whatsapp ons op

06-57675324

Voordelen van bitumen dakbedekking

1. Waterdichtheid

Bitumen staat bekend om zijn uitstekende waterdichtheid, wat het bijzonder geschikt maakt voor platte daken waar water gemakkelijk kan blijven staan.

2. Duurzaamheid

Bitumen is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen zware weersomstandigheden. Het heeft een lange levensduur en biedt zo een kosteneffectieve oplossing op de lange termijn.

3. Onderhoudsgemak

Bitumen daken vereisen over het algemeen minimaal onderhoud, wat het aantrekkelijk maakt voor eigenaren die niet voortdurend bezig willen zijn met dakreparaties.

R

Meer van 40 jaar ervaring

R

21 filialen door heel Nederland

R

Gecertificeerde dakdekkers

R

24/7 service

Soorten bitumen dakbedekking

1. Bitumen rollen

Bitumen rollen, ook wel bekend als bitumen dakleer, zijn een veelvoorkomende keuze. Deze rollen worden uitgerold over het dakoppervlak en vervolgens bevestigd.

2. Bitumen platen

Bitumen platen bieden extra stevigheid en zijn geschikt voor daken met een complexe vorm.

3. Bitumen shingles

Bitumen shingles imiteren vaak de uitstraling van traditionele houten shingles en zijn een esthetische keuze voor residentiële gebouwen.

Of whatsapp ons op

06-57675324

Installatieproces van bitumen dakbedekking

Het installeren van bitumen dakbedekking vereist ervaring en expertise. Dakdienst Nederland volgt een professioneel installatieproces, waaronder:

1. Voorbereiding van het dakoppervlak

Het dakoppervlak wordt voorbereid door ervoor te zorgen dat het schoon, droog en vrij is van eventuele onregelmatigheden.

2. Aanbrengen van de bitumen laag

De bitumen laag wordt aangebracht met behulp van hitte, zodat het materiaal goed hecht aan het dakoppervlak.

3. Afwerking

Na het aanbrengen van de bitumen laag wordt het dak afgewerkt met randen en afvoerpijpen om een waterdichte afdichting te garanderen.

R

Meer van 40 jaar ervaring

R

21 filialen door heel Nederland

R

Gecertificeerde dakdekkers

R

24/7 service

Onderhoud van bitumen daken

Ondanks de duurzaamheid vereisen bitumen daken nog steeds regelmatig onderhoud. Dakdienst Nederland biedt professioneel onderhoud, waaronder:

1. Inspecties

Regelmatige inspecties worden uitgevoerd om eventuele schade vroegtijdig op te sporen en te repareren.

2. Reiniging

Het dakoppervlak wordt gereinigd om ophoping van vuil en afval te voorkomen.

3. Reparaties

Beschadigde delen worden onmiddellijk gerepareerd om verdere schade te voorkomen.

Bitumen daken zijn een uitstekende keuze voor platte daken vanwege hun waterdichtheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Dakdienst Nederland staat klaar om hoogwaardige bitumen dakbedekking te installeren en te onderhouden. Neem contact met ons op voor meer informatie en een professionele aanpak van jouw dakbehoeften.