U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Daklekkage Apeldoorn

Een daklekkage Apeldoorn komt altijd op een ongelegen moment. U heeft bijvoorbeeld net het plafond geschilderd en het water druipt naar binnen. Als u hiermee te maken krijgt is het belangrijk om direct een dakdekker in te schakelen. Vaak is de oorzaak van een dak lekkage Apeldoorn vrij klein. Het oplossen van een daklekkage Apeldoorn hoeft daarom niet eens een vermogen te kosten. Het is alleen wel belangrijk om met spoed iemand in te schakelen om onnodige extra schade aan te pakken. Bel daarom meteen ons noodnummer of stuurt een whatsapp bericht bij een daklekkage in Apeldoorn.

Voorkom verborgen kosten bij een daklekkage Apeldoorn

DAKdienst Nederland komt bij een daklekkage Apeldoorn altijd binnen 24 uur bij u langs. Als we bij u langskomen voeren we eerst een gratis dakinspectie uit. Dit doen we om een goed beeld te krijgen van de oorzaak. Op basis van onze dakinspectie brengen we een vrijblijvende offerte uit. Zo heeft u echt een definitieve prijsopgave. Het zal daardoor geen verrassing meer zijn wat de reparatie van uw dak gaat kosten. Dit in tegenstelling tot andere dakdekkers waarbij de rekening achteraf hoger uitvalt. Wilt u geen verrassingen achteraf? Neem dan contact met ons op voor een gratis dakinspectie!

Lekkend dak Apeldoorn binnen 24 uur verholpen

Natuurlijk wilt u geen extra schade doordat uw daklekkage Apeldoorn nog steeds niet verholpen is. Bij een lekkend dak Apeldoorn belt u daarom direct met DAKdienst Nederland. We komen graag binnen 24 uur bij u langs om de lekkage te verhelpen.

Dak lekkage Apeldoorn bij een plat dak

Heeft u een bitumen dak? Dan is een daklekkage Apeldoorn extra vervelend. Het is veel lastiger om een bitumen dak te repareren vergeleken met een pannendak. Gelukkig hebben wij gecertificeerde dakdekkers in dienst. Een aantal dakdekkers zijn gespecialiseerd in platte daken. Zonder problemen kunnen we een daklekkage Apeldoorn opsporen en repareren. Dit doen we niet alleen bij een pannendak, maar ook bij een bitumen dak.

Dakreparatie Apeldoorn nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij een daklekkage Apeldoorn is het fijn als u financieel weet waar u aan toe bent. DAKdienst Nederland komt zonder voorrijkosten binnen 24 uur bij u langs. We voeren direct een dakinspectie uit en op basis hiervan brengen we een vrijblijvende offerte uit. U weet zo meteen waar u aan toe bent als u een lekkend dak in Apeldoorn heeft.

Dakdekkersbedrijf Apeldoorn met standaard 10 jaar garantie

Als u een dakdekkersbedrijf Apeldoorn inschakelt verwacht u natuurlijk kwaliteit. Helaas zit er een flink verschil tussen de verschillende dakdekkersbedrijven. Soms werkt een bedrijf niet eens met gecertificeerd personeel. Bij DAKdienst Nederland werken we enkel met gecertificeerd personeel en hebben we ruim 40 jaar ervaring. We leveren onze reparaties dan ook af met standaard 10 jaar garantie en een fotoreportage. U heeft zo altijd iets om op terug te vallen als uw reparatie toch niet naar wens is. Dit is één van onze garanties bij een dak lekkage Apeldoorn.

Heeft u een dakdekker nodig? Maak direct een afspraak en wij komen binnen 24 uur zonder voorrijkosten bij u langs voor een gratis dakinspectie.

Waarom Dakdienst Nederland B.V.?

 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerde dakdekkers
 • 24/7 service
 • Erkend leerbedrijf

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

  *

  *

  *

  *


  *