U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Waarom is dakrenovatie nodig?

Dakrenovatie tijdig laten uitvoeren is van groot belang. Het dak vormt namelijk een heel belangrijk onderdeel van uw woning. Problemen aan het dak zullen op den duur voor een aantasting van uw wooncomfort zorgen. Stel een dakrenovatie daarom nooit uit en pak het probleem direct aan. Zo voorkomt u (ergere) lekkages en onnodig hoge kosten.  

Neem contact met ons op over dakrenovatie prijzen en krijg alle dakrenovatie kosten op een rijtje. Voor een concrete prijsopgave voor uw situatie zullen wij altijd eerst een dakinspectie moeten uitvoeren. Alleen zo kunnen we immers een relevante prijs vaststellen. Deze inspectie van het dak (t.w.v. €55,-) krijgt u gratis van ons. Blijken de kosten dakrenovatie van u te verschillen van de kosten dakrenovatie van bijvoorbeeld uw buren? Dat is mogelijk. De dakrenovatie prijzen verschillen per dak omdat niet ieder dak hetzelfde is. 

Waarom is dakrenovatie nodig?

Een dak moet goed onderhouden worden. Het is belangrijk om kleine beschadigingen aan het dak direct te ontdekken en te repareren. Zo kan een lekkage, complete dak renovatie of andere schade voorkomen worden. En hierdoor zullen vervolgens ook de dakrenovatie kosten beperkt blijven. Wacht daarom nooit na een stormschade, maar laat de schade direct herstellen en voorkom verdere overlast. 

Dakonderhoud is belangrijk voor alle soorten daken. Of het nu gaat om een oud huis of om een nieuwbouwwoning; wij kunnen elk dak renoveren! Dakdienst Nederland B.V. heeft namelijk al meer dan 40 jaar ervaring in het onderhouden van daken. Als het gaat om een dak renoveren is geen dak ons te gek. Van platte daken, dak renovatie hellende daken en dak renovatie bij zadeldaken. Wij doen het allemaal! Wilt u weten wat we precies voor uw dak kunnen betekenen? Vraag dan een offerte dakrenovatie aan.

Dakrenovatie na stormschade

Stel een renovatie dak niet te lang uit, zeker niet wanneer het weer slechter wordt! Wanneer u stormschade dak heeft is het noodzakelijk om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Doet u dit niet? Dan zullen er lekkages ontstaan die voor veel schade en hoge kosten kunnen zorgen. Neem bij stormschade dus direct contact met ons op zodat we verdere schade kunnen voorkomen. Bij een compleet nieuw dak moet er soms een dakrenovatie vergunning worden geregeld. Er valt dus geen tijd te verliezen!

Wij kunnen u ook van dienst zijn wanneer de storm uw dakgoot heeft ontzet. Wij van Dakdienst Nederland B.V. helpen u graag met uw dakgoten reparatie. Als een renovatie dak op tijd wordt gedaan, blijven de kosten van het compleet renoveren dak uit. Wacht dus niet te lang met het renoveren dak en kom in contact met Dakdienst Nederland B.V.

Dakrenovatie kosten

Is uw dak aan een renovatie toe? Maar wilt u graag eerst weten wat de kosten dakrenovatie precies zijn? Begrijpelijk! Want wat kost dakrenovatie per m2 eigenlijk? Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. De kosten voor een dakrenovatie hangen namelijk geheel af van uw specifieke situatie. Gaat het om een dakrenovatie pannendak? Of betreft het een bitumen dak? Dat speelt allemaal mee bij de totstandkoming van de uiteindelijke prijs.

Een dakrenovatie schuin dak is doorgaans bijvoorbeeld duurder dan het renoveren van een plat dak. Dit heeft te maken met het feit dat het renoveren van een schuin dak simpelweg lastiger is. De renovatie duurt hierdoor langer. Dit heeft tot gevolg dat er meer arbeidsuren gerekend moeten worden. Daarnaast speelt ook het materiaalgebruik mee bij de prijsbepaling. Zo moeten er bij dakrenovatie asbest aanvullende materialen gebruikt worden. Er zijn dus veel factoren die meespelen bij de prijsbepaling. Wilt u een exacte prijs voor uw dakrenovatie ontvangen? Vraag dan een offerte aan.

DE VOORDELEN VAN DAKRENOVATIE OP EEN RIJ

Het tijdig uit laten voeren van een dakrenovatie en isolatie is altijd aan te raden. U kunt hiermee namelijk onnodig veel schade en hoge kosten voorkomen. Hieronder treft u alle voordelen van een dakrenovatie:

 • Geen kans op lekkage
 • Geen kans op poreuze pannen
 • Geen kans op losliggende pannen
 • Geen kans meer op schimmelvorming en optrekkend vocht
 • Geen kosten van een compleet nieuw dak

Zoekt u een betrouwbare partij die snel te werk kan gaan met duidelijke prijsafspraken? Neem dan contact op met DAKdienst Nederland. Wij hebben méér dan 40 jaar werkervaring. Daarnaast hebben we uitsluitend vakmensen in dienst met de juiste opleiding en certificering. Dakrenovaties uitvoeren is mogelijk in het hele land door onze landelijke dekking. Dakrenovatie nodig? Bel direct voor een gratis dakinspectie voor een kostenoverzicht.

Wat doen wij bij een dakrenovatie?

 • Gratis dakinspectie t.w.v. €55,-
 • Vervangen van dakpannen(alle soorten)
 • Waar nodig vervangen van zinkwerk
 • Nokvorsten en kantpannen afsmeren met flexim kunststof dakmortel
 • Dak verzegelen en waterafstotend maken d.m.v. impregnant

Dakdekker met spoed nodig?

Dakdekker met spoed nodig? Dan helpen wij van DAKdienst Nederland u graag verder. Heeft uw dak schade geleden door een storm of is deze simpelweg aan vervanging toe? Wacht dan vooral niet te lang. Als u te lang wacht met de renovatie kunnen de kosten nog verder oplopen. 

De kosten van een uitgestelde dakrenovatie zijn vaak het gevolg van waterschade. Zo kunnen er bijvoorbeeld op één of meerdere plekken daklekkages ontstaan die muren, plafonds en/of vloeren aantasten. Een tijdige reparatie voorkomt dit. DAKdienst Nederland biedt een gratis dakinspectie aan en deelt een duidelijke offerte met u zonder verborgen kosten.

Dakrenovatie door vakmensen?

Dakrenovatie niet meer uit te stellen? Zoekt u een betrouwbare partij die snel te werk kan gaan met duidelijke prijsafspraken? Neem contact op met DAKdienst Nederland. Wij hebben méér dan 40 werkervaring en uitsluitend vakmensen in dienst met de juiste opleiding en certificering. Dakrenovaties uitvoeren is mogelijk in het hele land door onze landelijke dekking. Dakrenovatie nodig? Bel direct voor een gratis dakinspectie voor een kostenoverzicht. 

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

  *

  *

  *

  *


  *