U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

DAKRENOVATIE

 

 

Bekijk of er een dakdekker bij u in de buurt is!

  1

  stap 1

  2

  stap 2

  3

  stap 3

  4

  stap 4

  Ja! Wij hebben een dakdekker in de buurt! Wilt u een offerte aanvragen?

  Hoe bent u te bereiken?

  Meer informatie aanvragen?

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service

  Dakrenovatie tijdig laten uitvoeren is van groot belang. Het dak vormt namelijk een heel belangrijk onderdeel van uw woning. Problemen aan het dak zullen op den duur voor een aantasting van uw wooncomfort zorgen. Stel een dakrenovatie daarom nooit uit en pak het probleem direct aan. Zo voorkomt u (ergere) lekkages en onnodig hoge kosten.  

  Neem contact met ons op over dakrenovatie prijzen en krijg alle dakrenovatie kosten op een rijtje. Voor een concrete prijsopgave voor uw situatie zullen wij altijd eerst een dakinspectie moeten uitvoeren. Alleen zo kunnen we immers een relevante prijs vaststellen. Deze inspectie van het dak (t.w.v. €55,-) krijgt u gratis van ons. Blijken de kosten dakrenovatie van u te verschillen van de kosten dakrenovatie van bijvoorbeeld uw buren? Dat is mogelijk. De dakrenovatie prijzen verschillen per dak omdat niet ieder dak hetzelfde is. 

  HOE WEET JE OF JE DAK NOG GOED IS?

  Het is essentieel om regelmatig de conditie van je dak te controleren. Enkele tekenen dat je dak mogelijk renovatie nodig heeft, zijn:

  1. Daklekkages:

  Het meest voor de hand liggende teken van een dakprobleem is een lekkage. Als je merkt dat er vochtplekken op plafonds verschijnen, is het tijd om je dak te laten inspecteren.

  2. Verouderde dakbedekking:

  Als je dakbedekking oud en versleten is, vertoont het mogelijk scheuren, blaren of andere tekenen van slijtage.

  3. Losse dakpannen of tegels:

  Losse dakpannen of tegels kunnen de integriteit van je dak in gevaar brengen. Een visuele inspectie kan deze problemen aan het licht brengen.

  4. Verminderde energie-efficiëntie:

  Een slecht geïsoleerd dak kan leiden tot hogere energiekosten. Als je merkt dat je energierekening stijgt, kan dit wijzen op problemen met de isolatie.

  Of whatsapp ons op

  06-57675324

  DAKRENOVATIE NA STORMSCHADE

  Stel een renovatie dak niet te lang uit, zeker niet wanneer het weer slechter wordt! Wanneer u stormschade dak heeft is het noodzakelijk om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Doet u dit niet? Dan zullen er lekkages ontstaan die voor veel schade en hoge kosten kunnen zorgen. Neem bij stormschade dus direct contact met ons op zodat we verdere schade kunnen voorkomen. Bij een compleet nieuw dak moet er soms een dakrenovatie vergunning worden geregeld. Er valt dus geen tijd te verliezen!

  Wij kunnen u ook van dienst zijn wanneer de storm uw dakgoot heeft ontzet. Wij van Dakdienst Nederland B.V. helpen u graag met uw dakgoten reparatie. Als een renovatie dak op tijd wordt gedaan, blijven de kosten van het compleet renoveren dak uit. Wacht dus niet te lang met het renoveren dak en kom in contact met Dakdienst Nederland B.V.

  DAKRENOVATIE KOSTEN

  Is uw dak aan een renovatie toe? Maar wilt u graag eerst weten wat de kosten dakrenovatie precies zijn? Begrijpelijk! Want wat kost dakrenovatie per m2 eigenlijk? Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. De kosten voor een dakrenovatie hangen namelijk geheel af van uw specifieke situatie. Gaat het om een dakrenovatie pannendak? Of betreft het een bitumen dak? Dat speelt allemaal mee bij de totstandkoming van de uiteindelijke prijs.

  Een dakrenovatie schuin dak is doorgaans bijvoorbeeld duurder dan het renoveren van een plat dak. Dit heeft te maken met het feit dat het renoveren van een schuin dak simpelweg lastiger is. De renovatie duurt hierdoor langer. Dit heeft tot gevolg dat er meer arbeidsuren gerekend moeten worden. Daarnaast speelt ook het materiaalgebruik mee bij de prijsbepaling. Zo moeten er bij dakrenovatie asbest aanvullende materialen gebruikt worden. Er zijn dus veel factoren die meespelen bij de prijsbepaling. Wilt u een exacte prijs voor uw dakrenovatie ontvangen? Vraag dan een offerte aan.

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service

  DE VOORDELEN VAN DAKRENOVATIE OP EEN RIJ

  Het tijdig uit laten voeren van een dakrenovatie en isolatie is altijd aan te raden. U kunt hiermee namelijk onnodig veel schade en hoge kosten voorkomen. Hieronder treft u alle voordelen van een dakrenovatie:

  • Geen kans op lekkage
  • Geen kans op poreuze pannen
  • Geen kans op losliggende pannen
  • Geen kans meer op schimmelvorming en optrekkend vocht
  • Geen kosten van een compleet nieuw dak

  Zoekt u een betrouwbare partij die snel te werk kan gaan met duidelijke prijsafspraken? Neem dan contact op met DAKdienst Nederland. Wij hebben méér dan 40 jaar werkervaring. Daarnaast hebben we uitsluitend vakmensen in dienst met de juiste opleiding en certificering. Dakrenovaties uitvoeren is mogelijk in het hele land door onze landelijke dekking. Dakrenovatie nodig? Bel direct voor een gratis dakinspectie voor een kostenoverzicht.

  DAKDEKKER MET SPOED NODIG?

  Dakdekker met spoed nodig? Dan helpen wij van DAKdienst Nederland u graag verder. Heeft uw dak schade geleden door een storm of is deze simpelweg aan vervanging toe? Wacht dan vooral niet te lang. Als u te lang wacht met de renovatie kunnen de kosten nog verder oplopen. 

  De kosten van een uitgestelde dakrenovatie zijn vaak het gevolg van waterschade. Zo kunnen er bijvoorbeeld op één of meerdere plekken daklekkages ontstaan die muren, plafonds en/of vloeren aantasten. Een tijdige reparatie voorkomt dit. DAKdienst Nederland biedt een gratis dakinspectie aan en deelt een duidelijke offerte met u zonder verborgen kosten.

  NEEM CONTACT OP MET DAKDIENST NEDERLAND VOOR JOUW DAKRENOVATIE

  Als je denkt dat jouw dak renovatie nodig heeft of als je meer wilt weten over subsidiemogelijkheden, neem dan contact op met DAKdienst Nederland. Wij staan klaar om je dak te inspecteren, deskundig advies te geven en hoogwaardige renovatiediensten te leveren. Maak je geen zorgen over de staat van je dak – vertrouw op de experts van DAKdienst Nederland.