U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Waarom is dakrenovatie nodig?

Een dak moet goed onderhouden worden. Door kleine beschadigingen aan het dak direct te ontdekken en te repareren, wordt lekkage, complete dak renovatie of andere schade voorkomen. En zullen de dakrenovatie kosten beperkt blijven. Wacht daarom nooit na een stormschade! Dakonderhoud is belangrijk voor alle soorten daken, of het nu gaat om een oud huis of om een nieuwbouwwoning. Wij kunnen elk dak renoveren! Dakdienst Nederland B.V. heeft namelijk meer dan 40 jaar ervaring in het onderhouden en dak renoveren van onder meer platte daken, dak renovatie hellende daken en dak renovatie bij zadeldaken. We adviseren u graag over de mogelijkheden, zoals het schoonmaken en impregneren van dakpannen, het aanbrengen van dakbedekking, dak renoveren of schoorsteenrenovatie. Wij kunnen tevens langskomen voor een gratis dakinspectie.

Neem contact met ons op over dakrenovatie prijzen en krijg alle dakrenovatie kosten op een rijtje. De inspectie van het dak (t.w.v. €55,-) krijgt u gratis van ons. De dakrenovatie prijzen verschillen per dak omdat niet ieder dak hetzelfde is. En zo kan er verschil zitten in de kosten dakrenovatie van u tegenover de kosten dakrenovatie van bijvoorbeeld uw buren.

Stel een renovatie dak niet te lang uit, zeker wanneer het weer slechter wordt! Wanneer u stormschade dak heeft is het noodzakelijk dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Ook kunnen wij u helpen wanneer de storm uw dakgoot heeft ontzet. Wij van Dakdienst Nederland B.V. helpen u graag met uw dakgoten reparatie. Als een renovatie dak op tijd wordt gedaan blijven de kosten bij het compleet renoveren dak uit. Wacht niet te lang met het renoveren dak en kom in contact met Dakdienst Nederland B.V.

De voordelen op een rijtje

 • Geen kans op lekkage
 • Geen kans op poreuze pannen
 • Geen kans op losliggende pannen
 • Geen kans meer op schimmelvorming en optrekkend vocht
 • Geen kosten van een compleet nieuw dak

Wat doen wij bij een dakrenovatie?

 • Gratis dakinspectie t.w.v. €55,-
 • Vervangen van dakpannen(alle soorten)
 • Waar nodig vervangen van zinkwerk
 • Nokvorsten en kantpannen afsmeren met flexim kunststof dakmortel
 • Dak verzegelen en waterafstotend maken d.m.v. impregnant

Dakrenovatie met spoed nodig?

Dakdekker met spoed nodig? Heeft uw dak schade geleden door een storm of is deze simpelweg aan vervanging toe? Wacht dan vooral niet te lang. Als u te lang wacht met de renovatie kunnen de kosten nog verder oplopen. Er kunnen bijvoorbeeld op één of meerdere plekken daklekkages ontstaan die muren, plafonds en/of vloeren aantasten. Een tijdige reparatie verkoopt dat. DAKdienst Nederland biedt een gratis dakinspectie aan en deelt een duidelijke offerte met u zonder verborgen kosten.

Dakrenovatie door vakmensen?

Dakrenovatie niet meer uit te stellen? Zoekt u een betrouwbare partij die snel te werk kan gaan met duidelijke prijsafspraken? Neem contact op met DAKdienst Nederland. Wij hebben méér dan 40 werkervaring en uitsluitend vakmensen in dienst met de juiste opleiding en certificering. Dakrenovaties uitvoeren is mogelijk in het hele land door onze landelijke dekking. Dakrenovatie nodig? Bel direct voor een gratis dakinspectie voor een kostenoverzicht. 

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

  *

  *

  *

  *


  *