U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Stormschade

Stormschade kan voor een hoop ellende zorgen. Door een flinke storm kunnen er bijvoorbeeld dakpannen van het dak afvliegen. Hierdoor kunt u te maken krijgen met daklekkages die er eerst nog niet waren. Had u tijdens een gewone regenbui nog geen last van een lekkage? Dan kan het zo zijn dat na een hevige storm de lekkage wel tevoorschijn komt. Treed in dit geval altijd adequaat op. Stormschade aan het dak kan namelijk flink in de papieren lopen. 

Stormschade middels een vakkundige dakreparatie verhelpen? Dat kunnen wij van DAKdienst Nederland voor u doen. Als u last heeft van stormschade, kunt u contact opnemen met ons. Wij komen dan zonder voorrijkosten bij u langs om de schade te inspecteren. Op basis van deze inspectie zullen wij gelijk een offerte op maat maken. U weet zo precies waar u aan toe bent bij stormschade. Dus een dakreparatie nodig door stormschade? Neem dan direct contact met ons op!

Gratis dakinspectie bij stormschade

Een daklekkage verhelpen ontstaan door stormschade? Dat is iets dat wij van DAKdienst Nederland als geen ander kunnen. Echter, het is lastig om vooraf de kosten in te schatten zonder de situatie gezien te hebben. We moeten hiervoor dan ook eerst een dakinspectie uitvoeren. Na het uitvoeren van de dakinspectie weten we precies wat er mis is met het dak. Hierdoor kunnen we vervolgens exact inschatten wat het kost om uw dak te repareren. 

Bij DAKdienst Nederland voeren we standaard een gratis dakinspectie uit. Op basis hiervan weten we precies waar de lekkage vandaan komt. Maar ook welke dakpannen mogelijk kapot gewaaid zijn. Op basis van de dakinspectie kunnen we vrijblijvend een offerte opmaken. Zo heeft u direct inzichtelijk welke kosten de stormschade dak met zich meebrengen. Daklekkage verhelpen? Binnen 24 uur na het ontstaan van de schade heeft u van ons een offerte op maat.

Geen voorrijkosten bij onze dakwerkers

DAKdienst Nederland heeft 21 vestigingen verspreid over Nederland. Hierdoor hebben we altijd gecertificeerde dakwerkers bij u in de regio. Zo kunnen we zonder voorrijkosten één van onze dakwerkers langs sturen als u kampt met een dakprobleem. Doordat wij geen voorrijkosten rekenen, bespaart u flink op de kosten vergeleken met onze concurrenten. 

We hebben inmiddels 21 vestigingen waaronder bijvoorbeeld:

Zonder voorrijkosten komen we bij u langs om het dak te inspecteren. Maar we staan ook voor u klaar om de stormschade te repareren. Heeft u snel een dakwerker nodig? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze spoedservice. We zullen dan zo snel mogelijk bij u ter plaatse komen voor een oplossing van het probleem. Wij begrijpen namelijk dat u schade door storm aan uw dak snel verholpen wilt hebben. Dus heeft u stormschade? Bel dan direct om een afspraak te maken met onze dakwerkers!

Dakreparatie met 10 jaar garantie na stormschade

Dakreparatie met garantie? Dat vinden wij bij DAKdienst Nederland vanzelfsprekend. Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring met het repareren en onderhouden van daken. U kunt er daarom op rekenen dat wij uw dak vakkundig herstellen. Op onze reparaties geven we standaard 10 jaar garantie. Wij leveren namelijk kwaliteit in de breedste zin van het woord. Zo bent u niet alleen nu, maar ook in de toekomst verzekerd van een kwalitatief goed dak. 

Mocht het dak op dezelfde plek opnieuw gaan lekken, dan komen we graag bij u langs. U kunt hierbij altijd op ons rekenen. Dit heeft alles te maken met de garantie die wij geven op ons werk. Bent u benieuwd naar de kosten voor het herstellen van uw stormschade? Vraag dan vandaag nog een gratis dakinspectie aan op onze website. Zo heeft u snel inzichtelijk wat de kosten voor een dakreparatie in uw geval zullen bedragen.

Gecertificeerde dakdekkers

Stormschade verhelpen op een vakkundige manier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  DAKdienst Nederland werkt namelijk uitsluitend met gecertificeerde dakdekkers die passie hebben voor hun vak. Dit is dan ook terug te zien in het vakmanschap dat wij leveren. 

Alle dakdekkers die bij ons in dienst zijn hebben de nodige jaren werkervaring opgedaan binnen het vakgebied. We kunnen om die reden ook 10 jaar garantie geven op onze werkzaamheden. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dakdiensten.

Waarom Dakdienst Nederland B.V.?

Het dak van uw woning levert een belangrijke bijdrage aan uw wooncomfort. Het dak zorgt er immers voor dat u er droog en tochtvrij bij zit binnen. Is uw dak beschadigd door een hevige storm? Of kampt u door een andere oorzaak met een lekkend dak? Dan wilt u in allebei de gevallen dat het probleem snel en vakkundig wordt opgelost. Gelukkig bent u daarvoor bij DAKdienst Nederland aan het juiste adres, want:

 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerde dakdekkers
 • 24/7 service
 • Erkend leerbedrijf

Doordat wij over uitgebreide kennis en ervaring beschikken, kunt u van ons altijd goed werk verwachten. Van een nokvorst renovatie en een schoorsteen renovatie tot een complete dakrenovatie. Niets is ons te gek. Daarnaast bent u bij ons in verhouding voordelig uit. Wij rekenen namelijk geen voorrijkosten bij een dakinspectie en we bieden altijd 10 jaar garantie. Dus kampt u met een (gedeeltelijk) defect dak? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie. Wij helpen u graag verder!

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

  *

  *

  *

  *


  *