U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Stormschade

Dakreparatie nodig door stormschade? Stormschade kan flink in de papieren lopen en voor een hoop ellende zorgen. Door een flinke storm vliegen dakpannen van het dak af. Of ontstaan er daklekkages die er eerst niet waren. Tijdens een gewone regenbui had u geen last van een lekkage, maar nu komt de lekkage tevoorschijn. Dakreparatie verhelpen? Als u last heeft van stormschade, dan kan u contact opnemen met DAKdienst Nederland. Wij komen zonder voorrijkosten bij u langs om de schade te inspecteren en een offerte op maat te maken. U weet zo precies waar u aan toe bent bij stormschade.

Gratis dakinspectie bij stormschade

Daklekkage verhelpen ontstaan door stormschade? Het is lastig om vooraf de kosten in te schatten. We moeten hiervoor eerst een dakinspectie uitvoeren. Na de dakinspectie weten we wat er mis is en wat het kost om uw dak te repareren. Bij DAKdienst Nederland voeren we standaard een gratis dakinspectie uit. Op basis hiervan weten we precies waar de lekkage vandaan komt. Maar ook welke dakpannen mogelijk kapot gewaaid zijn. Op basis van de dakinspectie kunnen we vrijblijvend een offerte opmaken. Daklekkage verhelpen? Binnen 24 uur na het ontstaan van de schade heeft u een offerte op maat.

Geen voorrijkosten bij onze dakwerkers

DAKdienst Nederland heeft 21 vestigingen verspreid over Nederland. We hebben altijd gecertificeerde dakwerkers bij u in de regio. Zo kunnen we zonder voorrijkosten één van onze dakwerkers langs sturen. Hierdoor bespaart u flink op de kosten vergeleken met onze concurrenten. Zonder voorrijkosten komen we bij u langs om het dak te inspecteren, maar ook om de stormschade te repareren. We hebben hiervoor ook altijd een spoedservice mocht u snel een dakwerker nodig hebben. Bel direct om een afspraak te maken met onze dakwerkers!

We hebben inmiddels 21 vestigingen waaronder bijvoorbeeld:

Dakreparatie met 10 jaar garantie na stormschade

Dakreparatie met garantie? DAKdienst Nederland heeft ruim 40 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van daken. Op onze reparaties geven we standaard 10 jaar garantie. U kan erop rekenen dat wij uw dak vakkundig herstellen. Mocht het dak op dezelfde plek opnieuw gaan lekken, dan komen we graag bij u langs. U kan hierbij altijd op ons rekenen. Bent u benieuwd naar de kosten voor het herstellen van uw stormschade? Vraag vandaag nog een gratis dakinspectie aan op onze website.

Gecertificeerde dakdekkers

Stormschade verhelpen? DAKdienst Nederland werkt uitsluitend met gecertificeerde dakdekkers die passie hebben voor hun vak. Alle dakdekkers die bij ons in dienst zijn hebben de nodige jaren werkervaring opgedaan binnen het vakgebied. We kunnen om die reden ook 10 jaar garantie geven op onze werkzaamheden.

Waarom Dakdienst Nederland B.V.?

 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerde dakdekkers
 • 24/7 service
 • Erkend leerbedrijf

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

  *

  *

  *

  *


  *