U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Gratis dakinspectie

Gratis dakinspectie nodig? Zeg eens eerlijk, durft u met een ladder het dak op om te kijken of alles nog goed zit bij een inspectie dak? Veel mensen blijven liever met beide benen op de grond, of hebben eigenlijk geen idee waar ze precies op moet letten tijdens een dakinspectie. Het is in dat geval beter om een professional in te schakelen. Bij Dakdienst Nederland B.V. hebben we geen last van hoogtevrees. Bovendien weten we precies hoe kleine of grote beschadigingen eruit zien en waar lekkageproblemen vandaan kunnen komen. Zo kunnen wij bij een gratis dakinspectie het beste adviseren wat voor dakreparatie er eventueel nodig is.

Tijdige een gratis dakinspectie kan lekkage en schade voorkomen en kosten op dakreparatie besparen. Daarom bieden we u een gratis dakinspectie ter waarde van 55 euro aan. Vul het formulier in of bel ons op 085 303 61 30 voor uw dak inspectie.

Wat controleren wij?

 • Dakpannen en dakleer (plat dak)
 • Nokvorsten en kantpannen
 • Dakgoten
 • Schoorsteen
 • Houtwerk/zinkwerk

Na afloop van de dakinspectie, bespreken we met u hoe de staat van uw dak is en welke reparaties er eventueel nodig zijn. Uiteraard krijgt u een geheel vrijblijvend offerterapport voor de uit te voeren werkzaamheden zoals een eventuele dakreparatie.

Gratis dakinspectie aanvragen!

Wilt u ook een gratis offerte ontvangen voor uw dak. Wellicht is uw dak aan renovatie toe of moet er alleen een deklekkage verholpen worden. Binnen no-time weet u waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten achteraf.

Vraag een dakinspectie aan

  *

  *

  *

  *


  *