U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

ZINK EN LOODWERK

 

 

Bekijk of er een dakdekker bij u in de buurt is!

  1

  stap 1

  2

  stap 2

  3

  stap 3

  4

  stap 4

  Ja! Wij hebben een dakdekker in de buurt! Wilt u een offerte aanvragen?

  Hoe bent u te bereiken?

  Meer informatie aanvragen?

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service

  ZINK EN LOODWERK

  Zink en loodwerk wordt rondom uw schoorsteen of dakkapel aangebracht. Door wisselende weersomstandigheden kan het loodwerk slijten. De slijtage kan voor een lekkage bij uw schoorsteen of dakkapel zorgen. Als u dit soort problemen wilt voorkomen is het slim om een dakinspectie uit te voeren. We controleren hierbij niet alleen de staat van uw dak, maar ook van uw zink en loodwerk. Bij DAKdienst Nederland voeren we standaard gratis dakinspecties uit. Op basis hiervan brengen we een offerte op maat uit. Bent u benieuwd naar de status van uw zink en loodwerk? Vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis inspectie aan.

  ZINK EN LOODWERK VERVANGEN BIJ UW SCHOORSTEEN

  Als u een lekkage heeft bij uw schoorsteen, dan is de kans groot dat het loodwerk niet meer goed is. Het is alleen wel een vrij deskundige klus om het loodwerk te vervangen. Gelukkig hebben wij ruim 40 jaar ervaring en komen we graag met onze dakspecialisten bij u langs. We gaan voor u aan de slag om de zwakke punten te herstellen en het loodwerk te vervangen.

  Of whatsapp ons op

  06-57675324

  ZINK EN LOODWERK RENOVEREN

  Soms zijn er een paar zwakke plekken bij uw zink en loodwerk die aangepakt moeten worden. Het is niet altijd noodzakelijk om direct alles te vervangen. Tijdens een inspectie kunnen we kijken wat de mogelijke plekken zijn. We kunnen direct een vrijblijvende offerte op maat uitschrijven voor de zink en loodwerk renovatie.

  LOODWERK VERVANGEN BIJ UW DAKKAPEL

  Een lekkage bij een dakkapel kan ook ontstaan doordat het loodwerk versleten is. Het aanpakken van een lekkage bij uw dakkapel kan via een dakspecialist. We hebben een aantal specialisten in dienst gespecialiseerd in zink en loodwerk. Ze kunnen uw dakkapel renoveren en ervoor zorgen dat u geen nieuwe lekkage krijgt. Op onze reparaties geven we ook standaard 10 jaar garantie. U heeft zo voorlopig geen last meer van een lekkage bij uw dakkapel. Mocht er wel een lekkage op dezelfde plek ontstaan, dan komen we gratis bij u langs om deze te repareren.

  MAAK EEN AFSPRAAK OM UW LOODWERK TE VERNIEUWEN

  Wilt u graag het zink en loodwerk vernieuwen bij uw dak of schoorsteen? Maak via onze website vrijblijvend een afspraak bij onze dakspecialist. Binnen 24 uur ontvangt u van een offerte en weet u waar u aan toe bent. Bij een offerte en klus rekenen we ook nog eens geen voorrijkosten. U bent zo extra voordelig uit via DAKdienst Nederland.

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service