U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Daklekkage spoed

Bij een daklekkage wilt u zo snel mogelijk geholpen worden door gecertificeerde dakwerkers. DAKdienst Nederland heeft 22 filialen in Nederland met gecertificeerde dakdekkers. Wij hebben altijd een dakdekker bij u in de regio voor een spoed reparatie. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht om een dak te repareren.

Daklekkage? Laat een gratis dakinspectie uitvoeren

Uw daklekkage met spoed laten repareren? Heeft u een daklekkage, maar heeft u geen flauw idee waar deze vandaan komt? Of weet u niet precies wat er met uw dak aan de hand is?  Of bent u misschien de dupe van stormschade. Zonder voorrijkosten kunnen onze dakwerkers bij u langskomen. We voeren meteen een gratis dakinspectie uit en kijken wat er met uw dak mis is. Met meer dan 40 jaar ervaring hebben onze specialisten het probleem zo gevonden.

Lekkage dak bij uw dakpannen

Een lekkage dak bij uw pannen kan meerdere oorzaken hebben. Met een gratis inspectie kijken we waar de daklekkage vandaan komt. Als we de oorzaak gevonden hebben brengen we een vrijblijvende offerte uit om het dak te repareren. Bij onze specialisten komt u dus nooit voor een verrassing te staan. U weet altijd precies wat een reparatie gaat kosten. Daarbij rekenen we ook geen voorrijkosten, waardoor u voordeliger uit bent. Bij een akkoord op onze offerte gaan we uw daklekkage repareren. We zorgen er zo snel mogelijk voor dat uw dak lekkage verholpen is.

Daklekkage bij een dakkapel

Door een slechte montage kan een lekkage aan een dakkapel vrij snel ontstaan. Gelukkig kunnen we een daklekkage opsporen en achterhalen waar deze vandaan komt. We kunnen zelfs meedenken voor een oplossing om een lekkage in de toekomst te voorkomen. Als we de lekkage aan uw dakkapel repareren of uw dak renoveren krijgt u hier ook nog eens 10 jaar garantie. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw dakkapel opnieuw snel gaat lekken.

Maak een afspraak voor een daklekkage verhelpen

WAAROM DAKDIENST NEDERLAND B.V.?

  • 40 jaar ervaring
  • Gecertificeerde dakdekkers
  • 24/7 service
  • Erkend leerbedrijf

Spoedreparatie daklekkage

Dakdekker met spoed gezocht? Heeft u een bijvoorbeeld een daklekkage in uw dakkapel? Onze ervaren dakdekkers staan 24/7 voor u klaar. Het is belangrijk dat u uw spoedreparatie daklekkage snel uitvoert om verder schade (en kosten) te voorkomen. Wanneer u snel hulp zoekt bij een daklekkage kunnen we de kosten beperkt houden. Wij zullen altijd een gratis dakinspectie uitvoeren om deze kosten te bepalen en deze – in overleg met u – zo kostenefficiënt uitvoeren.

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

*

*

*

*


*

Schakel titel

Toggle content goes here, click edit button to change this text.