U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Daklekkage Rotterdam? Bel meteen DAKdienst Nederland

Een daklekkage Rotterdam direct verhelpen? Bel DAKdienst Nederland voor een gecertificeerde dakdekker bij u in de buurt. U wilt natuurlijk niet te lang met een lekkage blijven zitten. Gelukkig kunnen wij u helpen om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Binnen 24 uur komen we bij u langs en voeren we een gratis dakinspectie uit. Op basis van onze inspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte. U weet zo precies wat het oplossen van de daklekkage gaat kosten.

Dak lekkage Rotterdam verhelpen zonder voorrijkosten

We vinden het bij DAKdienst Nederland belangrijk om een goede service te bieden. We willen daarom altijd een realistische prijsopgave doen en dit kan niet zonder dakinspectie. Dit is de reden waarom we gratis bij u langskomen om uw dak te inspecteren en een offerte op te maken. Bij een daklekkage Rotterdam rekenen we zelfs geen voorrijkosten. We hebben altijd een dakdekker in de buurt om uw dak te inspecteren en een offerte uit te brengen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en dit regelen we bij een dak lekkage Rotterdam binnen 24 uur.

Lekkend dak Rotterdam? Wij hebben dit zo verholpen

Natuurlijk wilt u niet te lang met een daklekkage Rotterdam blijven zitten. Dit is de reden waarom we binnen 24 uur bij u op de stoep staan. Wij sturen bij een lekkend dak Rotterdam enkel gecertificeerde dakdekkers langs. Onze mannen hebben een ruime ervaring en weten precies wat ze moeten doen.

Daklekkage Rotterdam na een storm

Is er een flinke storm geweest? De kans is groot dat je een daklekkage Rotterdam ontdekt hebt die er eerst helemaal niet was. Gelukkig kunnen wij ook na een storm binnen 24 uur iemand bij u langs sturen om het dak te repareren.

Dakreparatie Rotterdam met spoedservice

Onze spoedservice is er speciaal voor klanten met een lekkend dak. Vooral in een periode waarin er veel regen valt wilt u niet te lang met een lekkend dak blijven zitten. Gelukkig kunnen wij in de meeste situaties binnen 24 uur een dakreparatie Rotterdam uitvoeren. U hoeft zo nooit lang te wachten op onze vakmannen. Als wij een daklekkage Rotterdam repareren krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie inclusief een gratis fotorapport. U heeft zo de garantie dat u niet snel weer last krijgt van dezelfde lekkage.

Dakdekkersbedrijf Rotterdam voor al uw dakwerkzaamheden

Van een dakrenovatie tot dakreparatie ons dakdekkersbedrijf Rotterdam staat voor u klaar. Onze gecertificeerde dakwerkers komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Schakel ons direct in bij een daklekkage of voor een vrijblijvende offerte bij een renovatie.

Waarom Dakdienst Nederland B.V.?

 • 40 jaar ervaring
 • Gecertificeerde dakdekkers
 • 24/7 service
 • Erkend leerbedrijf

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

  *

  *

  *

  *


  *