U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

Meer informatie aanvragen?

Schoorsteen renovatie laat u langer genieten van uw schoorsteen

Schoorsteen renovatie is belangrijk voor het behoud van uw schoorsteen. Uw schoorsteen doorstaat het hele jaar door regen, hagel, sneeuw en wind. Hierdoor kan de schoorsteen zelf aangetast worden. DAKdienst Nederland kan u helpen bij het renoveren van uw schoorsteen. Hierbij wordt uw schoorsteen weer in de originele staat teruggebracht.

Schoorsteen renoveren met specialisten

DAKdienst Nederland heeft enkel gecertificeerde medewerkers in dienst. Met 40 jaar ervaring en ruim 21 vestigingen verspreid over Nederland hebben we de beste dakwerkers binnen ons bedrijf. We hebben altijd wel een schoorsteen specialist beschikbaar om u te helpen bij een schoorsteen renoveren. Vraag dus gerust een offerte aan voor meer informatie. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave voor een schoorsteen renovatie.

Gratis inspectie bij een schoorsteen renovatie

Het is lastig om van te voren al te zeggen wat er precies gerenoveerd moet worden bij uw schoorsteen. Dit is de reden waarom we bij DAKdienst Nederland altijd een gratis dakinspectie cadeau geven. Geheel vrijblijvend komen we binnen 24 uur bij u langs om uw schoorsteen te inspecteren. We kijken direct wat er nodig is om de schoorsteen weer in de originele staat te krijgen. Vervolgens brengen we een vrijblijvende offerte uit voor een schoorsteen renovatie.

Schoorsteen laten renoveren

Een schoorsteen renovatie is geen gemakkelijke klus als u hier geen ervaring mee heeft. Als de renovatie niet goed wordt uitgevoerd, dan kan u hier later spijt van krijgen. Gelukkig kan u de schoorsteen laten renoveren door onze experts. U krijgt dan 10 jaar garantie op ons werk inclusief een fotoreportage. U heeft zo altijd bewijs dat de lekkage na onze reparatie is ontstaan.

Schoorsteen opnieuw voegen

Bij een schoorsteen renovatie voegen we de schoorsteen vaak opnieuw. Door invloeden van het weer zijn de voegen eruit gesleten. Een schoorsteen opnieuw voegen geeft direct een compleet ander uiterlijk aan de schoorsteen. De schoorsteen ziet er weer als nieuw uit. Daarbij kan er geen lekkage meer via de voegen ontstaan. Het is een simpele oplossing om uw schoorsteen langer mee te laten gaan.

Schoorsteen laten voegen door DAKdienst Nederland

Wilt u de schoorsteen laten voegen door DAKdienst Nederland? Via onze website kan u direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte ontvangt voor een schoorsteen renovatie.

Voordelen van schoorsteen renovatie

 • Geen kans meer op lekkage-schimmels of vochtproblemen binnenshuis
 • Geen kans op houtrot van de dakconstructie
 • Geen kans op vallende stenen

Wat ondernemen wij bij een schoorsteen renovatie?

 • Bovenplaat opnieuw aansmeren
 • Voegwerk uitkappen
 • Schoorsteen reinigen met hoge druk
 • Opnieuw voegen
 • Schoorsteen impregneren
 • 5 jaar garantie

Telefonisch contact?

085 303 61 30

Gratis dakinspectie aanvragen!

Dakinspectie t.w.v. 55 euro

  *

  *

  *

  *


  *