U kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp 06-57675324

SCHOORSTEEN RENOVATIE

Bekijk of er een dakdekker bij u in de buurt is!

  1

  stap 1

  2

  stap 2

  3

  stap 3

  4

  stap 4

  Ja! Wij hebben een dakdekker in de buurt! Wilt u een offerte aanvragen?

  Hoe bent u te bereiken?

  Meer informatie aanvragen?

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service

  SCHOORSTEEN RENOVATIE LAAT U LANGER GENIETEN VAN UW SCHOORSTEEN

  Schoorsteen renovatie is belangrijk voor het behoud van uw schoorsteen. Uw schoorsteen doorstaat het hele jaar door regen, hagel, sneeuw en wind. Hierdoor kan de schoorsteen zelf aangetast worden. En een aangetaste schoorsteen kan voor daklekkages zorgen. Laat uw schoorsteen daarom tijdig renoveren. 

  Is uw schoorsteen aan renovatie toe? Dan kan DAKdienst Nederland u helpen bij het renoveren van uw schoorsteen. Bij de renovatie wordt uw schoorsteen weer in de originele staat teruggebracht. Zo kunt u weer ongestoord van uw wooncomfort genieten. Wilt u meer weten over het verloop van een schoorsteen renovatie? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

  SCHOORSTEEN RENOVEREN MET SPECIALISTEN

  DAKdienst Nederland heeft enkel gecertificeerde medewerkers in dienst. Dankzij deze goede dakdekkers en 40 jaar ervaring kunnen we u kwaliteit leveren. Ouderwetse denkwijzen doordat we lang in het vak zitten? Nee hoor! Onze dakdekkers zijn altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. 

  Onze professionele dakdekkers vindt u door heel het land. Wij beschikken namelijk over 21 vestigingen verspreid over Nederland. Hierdoor hebben we altijd wel een schoorsteen specialist beschikbaar om u te helpen bij een schoorsteen renoveren. Vraag dus gerust een offerte aan voor meer informatie. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave voor een schoorsteen renovatie.

  Of whatsapp ons op

  06-57675324

  GRATIS INSPECTIE BIJ EEN SCHOORSTEEN RENOVATIE

  Het is lastig om van te voren al te zeggen wat er precies gerenoveerd moet worden bij uw schoorsteen. Dit is de reden waarom we bij DAKdienst Nederland altijd een gratis dakinspectie cadeau geven. Dit is iets waarmee we ons onderscheiden. Een dakinspectie kost doorgaans namelijk geld. Maar niet bij ons! 

  Wij vinden het verlenen van hoogstaande service belangrijk. Daarom komen we geheel vrijblijvend binnen 24 uur bij u langs om uw schoorsteen te inspecteren. We kijken direct wat er nodig is om de schoorsteen weer in de originele staat te krijgen. Vervolgens brengen we een vrijblijvende offerte uit voor een schoorsteen renovatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

  SCHOORSTEEN LATEN RENOVEREN

  Een schoorsteen renovatie is geen gemakkelijke klus als u hier geen ervaring mee heeft. Als de renovatie niet goed wordt uitgevoerd, dan kunt u hier later spijt van krijgen. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met lekkages of andere vervelende vormen van overlast.

  Gelukkig kunt u de schoorsteen laten renoveren door onze experts. U krijgt dan 10 jaar garantie op ons werk inclusief een fotoreportage. U heeft zo altijd bewijs dat de lekkage na onze reparatie is ontstaan. Dit zijn de werkzaamheden die wij tijdens een schoorsteen renovatie zoal uitvoeren:

  SCHOORSTEEN OPNIEUW VOEGEN

  Bij een schoorsteen renovatie voegen we de schoorsteen vaak opnieuw. Door invloeden van het weer zijn de voegen er vaak uitgesleten. Een schoorsteen opnieuw voegen geeft direct een compleet ander uiterlijk aan de schoorsteen. De schoorsteen ziet er weer als nieuw uit. Daarbij kan er geen lekkage meer via de voegen ontstaan. Het is een simpele oplossing om uw schoorsteen langer mee te laten gaan.

  SCHOORSTEEN LATEN VOEGEN DOOR DAKDIENST NEDERLAND

  Wilt u de schoorsteen laten voegen door DAKdienst Nederland? Via onze website kan u direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte ontvangt voor een schoorsteen renovatie.

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service

  KOSTEN SCHOORSTEEN RENOVATIE

  Is uw schoorsteen aan renovatie toe? Dan is het van belang om niet te lang te wachten met deze renovatie. Hieronder treft u de voordelen van een schoorsteen renovatie:

  • Geen kans meer op lekkage-schimmels of vochtproblemen binnenshuis
  • Geen kans op houtrot van de dakconstructie
  • Geen kans op vallende stenen

  De voordelen spreken voor zich. Maar wat kost een schoorsteen renovatie nou eigenlijk? Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Iedere situatie is immers weer anders. Wilt u een exacte prijs weten voor uw schoorsteen renovatie? Laat dan een gratis inspectie uitvoeren. Zo heeft u direct inzichtelijk hoe de situatie er op uw dak voorstaat. Uiteraard kunt u voor vragen ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  WAT ONDERNEMEN WIJ BIJ EEN SCHOORSTEEN RENOVATIE?

  Bovenplaat opnieuw aansmeren

  Voegwerk uitkappen

  Schoorsteen reinigen met hoge druk

  Opnieuw voegen

  Schoorsteen impregneren

  5 jaar garantie

  R

  Meer van 40 jaar ervaring

  R

  21 filialen door heel Nederland

  R

  Gecertificeerde dakdekkers

  R

  24/7 service